Nieuwe website TRAXX Diesel gelanceerd

TRAXX Diesel heeft haar website vernieuwd. Op www.traxx-diesel.nl vindt u vanaf nu uitgebreide informatie over de voordelen die deze dieselbrandstof biedt op zowel financieel, duurzaam, technisch en servicegebied. Verder bevat de website een helder videofilmpje “Hoe werkt TRAXX Diesel” en in de kennisbank vindt u de laatste nieuwsfeiten, cijfers en ontwikkelingen op gebied van brandstoffen.

Bovendien kunt u met de TRAXX calculator heel eenvoudig het rendement voor uw specifieke situatie uitrekenen. U krijgt dan meteen in beeld hoeveel brandstofkosten en hoeveel kg CO2 u op jaarbasis kunt besparen. Daarnaast krijgt u ook inzicht in de ervaringen van andere TRAXX gebruikers.

Over TRAXX Diesel
TRAXX Diesel is een zuinige en schone diesel die speciaal ontwikkeld is voor bedrijven met moderne dieselmotoren én een eigen tankinstallatie. TRAXX Diesel is het resultaat van 13 jaar productontwikkeling, wordt geleverd aan 10.000 bedrijven en is één van de grootste dieselleveranciers van Nederland. Haar unieke eigenschappen maken van TRAXX Diesel een kwaliteitsbrandstof die de prestaties van uw wagen- of machinepark verhoogt.

Heeft u nog vragen over TRAXX Diesel of over deze website? Neem dan snel contact op met onze medewerkers via 0513 65 70 10 of per e-mail aan info@slumpoil.nl.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx