Nieuwsberichten

Slump Oil houdt u op de hoogte van het nieuws in de wereld van brandstoffen en smeermiddelen. Verder vindt u hier de persberichten.

 

26 juli 2017
BP Ter Apelkanaal vernieuwd met o.a. AdBlue

BP Ter Apelkanaal is geheel vernieuwd! De grootste vernieuwing is de realisatie van een AdBlue tankinstallatie, waar zakelijke rijders met o.a. de BP PLUS Tankpas en Slump Oil Tankpas kunnen tanken. Daarnaast worden er nieuwe low- en highspeed dieselpompen geïnstalleerd, worden er nieuwe betaalterminals geplaatst en krijgt de tankautomaat een nieuwe uitstraling.
07 juni 2017
De meerwaarde van CO2-compensatie voor de CO2-Prestatieladder

Steeds meer bedrijven (moeten) voldoen aan de eisen van de CO2-Prestatieladder. Dit instrument beloont bedrijven voor efficiënte oplossingen om hun CO2-uitstoot te verminderen. Zo’n oplossing is TRAXX Zero, een klimaatneutrale diesel die CO2-reductie combineert met CO2-compensatie. Met de CO2-reducerende eigenschappen van TRAXX Zero kunt u prima voldoen de eisen van de CO2-Prestatieladder. Denk hierbij o.a. aan input voor uw CO2-footprint, onderbouwing van uw CO2-reductie en teksten voor uw interne en externe communicatie. Maar wat is nu precies de meerwaarde van CO2-compensatie voor de CO2-Prestatieladder?
17 mei 2017
Verno Materieelverhuur stapt over op klimaatneutrale diesel TRAXX Zero

Een slimme combinatie van CO2-reductie en CO2-compensatie leidt tot CO2-neutrale brandstof voor alle vracht- en bedrijfswagens en machines van Verno Materieelverhuur. De overstap naar klimaatneutrale diesel past in de strategie van Verno om bewust om te gaan met mens en milieu en zodoende de milieu-impact van de werkzaamheden te verkleinen.
26 april 2017
Rijdt u op Frankrijk? Vergeet het A1-formulier niet!

Rijden uw chauffeurs regelmatig naar of door Frankrijk? Dan moeten zij sinds begin april 2017 in het bezit zijn van een zogenaamd A1-formulier. Dit document wordt afgegeven door de Sociale Verzekeringsbank en geldt als bewijs dat een werknemer sociaal verzekerd is. U riskeert een boete wanneer uw chauffeurs dit bewijs bij een eventuele controle in Frankrijk niet kunnen overleggen.
18 april 2017
VW kiest wederom voor Castrol

De wereldwijde partnership tussen BP-Castrol en Volkswagen Group is verlengd met twee jaar. Deze succesvolle strategische partnership kwam 17 jaar geleden tot stand en duurt nog altijd voort. Onder de partnership vallen alle Volkswagen AG merken, waaronder Volkswagen, Audi, Seat, Škoda en VW lichte commerciële voertuigen. Deze samenwerking bevat de introductie van een nieuwe 'co-branded' olie, die de kracht combineert van Castrol en de Volkswagen merken.
05 januari 2017
Vermogenstest TRAXX Diesel

22 december 2016
Updates BP On Road Services

Samen met BP helpen wij u en uw chauffeurs graag zo goed mogelijk op weg. Ook in het buitenland. Door gebruik te maken van de uitgebreide On Road Services van BP, kunt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig buitenlandse wegentol betalen. Ook ontvangt u eventueel benodigde On Board Units veel sneller dan via het reguliere aanvraagproces en bespaart u flink op papierwerk.
11 november 2016
Belgische dieselaccijnzen

10 november 2016
Hoe TRAXX inzetten in uw handboek voor CO2-prestatieladder

Steeds meer bedrijven (moeten) voldoen aan de eisen van de CO2-Prestatieladder. Hiervoor moeten bedrijven een handboek opstellen met o.a. een overzicht van hun eigen CO2-uitstoot en hoe zij die willen terugdringen. Bedrijven die TRAXX tanken, beschikken soms zonder het te weten over een brandstof waarmee aan vele eisen van de CO2-Prestatieladder kan voldaan worden.
10 november 2016
Hoe TRAXX inzetten in uw handboek voor de CO2-Prestatieladder

Steeds meer bedrijven (moeten) voldoen aan de eisen van de CO2-Prestatieladder. Hiervoor moeten bedrijven een handboek opstellen met o.a. een overzicht van hun eigen CO2-uitstoot en hoe zij die willen terugdringen. Bedrijven die TRAXX tanken, beschikken soms zonder het te weten over een brandstof waarmee aan vele eisen van de CO2-Prestatieladder kan voldaan worden.
14 oktober 2016
Boonstra Transport presenteert unieke elektrische vrachtwagen in 2017

In 2015 kondigde Boonstra Transport de aanschaf van een unieke elektrische vrachtwagen aan. Helaas is de levering van deze vrachtwagen uitgesteld vanwege leveringsproblemen bij de producent. Onlangs is besloten om de leveringsovereenkomst met de producent te ontbinden.
13 oktober 2016
Spaar voor luxe parfum bij BP

Bij BP spaart u t/m 10 januari 2017 voor parfums van de mooiste merken. Voor hem en haar. Van klassiekers tot nieuwe geuren en van bloemig tot sportief, voor iedereen zit er een verrukkelijke geur bij. En het mooie is: al die luxe is extra voordelig. De korting loopt op tot 73%
21 september 2016
Brasto Leeuwarden geopend!

Met de komst van een nieuw shopconcept gericht op koffie en broodjes, is de vernieuwing aan de Harlingerstraatweg in Leeuwarden compleet. Eerder werd het oude ESSO tankstation al omgebouwd naar het merk Tanxx en vestigde Domino’s Pizza zich ernaast. Met deze nieuwe initiatieven wordt er nieuw leven geblazen in de entree richting het centrum van Leeuwarden.  
29 augustus 2016
Tanken voor korting op Victoria Hoeslakens

Spaar bij BP Slump Oil stations voor een korting tot wel 71% op Victoria Hoeslakens! 
24 augustus 2016
Kentekenverplichting voor tractoren per 1 janauri 2017

Over een paar maanden is het zo ver. Vanaf 1 januari 2017 worden alle tractoren vanaf de leverancier voorzien van een kenteken. Met de invoering van dit zogenaamde T-kenteken voldoet Nederland aan de Europese APK-verplichting voor snelle tractoren. De kentekenplicht geldt voor alle tractoren en mobiele voertuigen met beperkte snelheid (MMBS’en). Vanaf februari 2017 tot mei 2018 wordt het bestaande wagenpark gekentekend.
18 augustus 2016
TIV Hardenberg 2016

18 augustus 2016
AgroTechniek Holland Biddinghuizen

Van 7 tot en met 10 september 2016 zal Slump Oil deelnemen aan de AgroTechniek Holland. Dit evenement vindt plaats op het Walibi-terrein in Biddinghuizen en richt zich op loonwerkers, akkerbouwers, melkveehouders en LMB's. Op de Castrol stand in de overdekte Mechahal (stand M3.07) laten wij u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment Castrol agrarische smeermiddelen, TRAXX Diesel en AdBlue.
03 augustus 2016
Castrol Magnatec STOP-START

Met Castrol Magnatec STOP-START introduceert Castrol een motorolie die de motor specifiek beschermt in druk verkeer, met 20% meer bescherming tegen schadelijke slijtage die optreedt tijdens stoppen en optrekken.
03 augustus 2016
Nieuw: BP Veenoord - Nieuw-Amsterdam

Een splinternieuw onbemand BP tankstation voor de zakelijke én particuliere rijder vlakbij de A37. Dat is het idee achter het nieuwe tankstation op het industrieterrein ‘De Tweeling’ in Veenoord – Nieuw-Amsterdam. Sinds juli kan er getankt worden bij het nieuwe tankstation.
03 augustus 2016
Nieuw: Urania Green met ViscGuard

Vrachtwagens zijn het kloppend hart van uw bedrijf. U wilt dat ze altijd onderweg zijn, dat is uw topprioriteit. Eén ding kan dat in de weg staan: afzettingen in de motor. Afzettingen zijn de sluipmoordenaars van elke motor. Ze veroorzaken defecten die tot ongewenste stilstand leiden, waardoor u niet aan de verwachtingen van uw klanten kunt voldoen.
03 augustus 2016
Castrol EDGE 10W-60, getest in Supercars

Castrol EDGE is nu beter dan ooit. In 2014 introduceerde Castrol zijn nieuwste innovatie: Fluid Strenght Technology™ versterkt met TITANIUM. Met meer dan 115 jaar ervaring blijft Castrol echter voortdurend op zoek gaan naar de meest geavanceerde generatie motoroliën ter wereld. Daarom werkt Castrol EDGE samen met een selectie van wereldbekende Supercar fabrikanten om motoroliën te ontwikkelen, maar ook continu te testen en te verbeteren.
20 juli 2016
Uitbreiding Slump Oil Tankpas netwerk

Slump Oil heeft het Slump Oil Tankpas netwerk uitgebreid met twee eigen tankstations en diverse TamOil tankstations. Door de groei van het netwerk kan Slump Oil haar klanten nog beter bedienen.   
20 juli 2016
Nieuw: Vecton motorolien voor Euro VI motoren

Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 en Castrol Vecton Long Drain 10W-30 E6/E9 zijn de nieuwste geavanceerde formulaties met laag SAPS-gehalte in het Castrol Vecton productaanbod. Ze zijn volledig goedgekeurd door fabrikanten (OEM's) voor gebruik in Euro VI trucks en offroad voertuigen en uitrusting tot de maximale olieverversingsinterval.
19 mei 2016
Nieuw leven geblazen in tankstation en shop Europaplein Leeuwarden

LEEUWARDEN – Een nieuw tankstation en een nieuw shopconcept. Dat zijn de plannen van Slump Oil uit Heerenveen voor de vernieuwing van de leegstaande panden aan het Europaplein in Leeuwarden. Op 25 mei opent Tanxx, de onbemande tankstation formule van Slump Oil, voor het publiek. Op een later moment wordt er een vernieuwend shopconcept geopend, genaamd Brasto. Hiermee blaast Slump Oil nieuw leven in een locatie die al een tijd leegstond.
11 mei 2016
Mogelijkheden BP Online Beheer verbeterd

Bij BP doen wij er alles aan om misbruik of mogelijk oneigenlijk gebruik van uw BP Tankpas(sen) te voorkomen. Zo hebben wij onlangs aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de pinfunctionaliteiten van al onze tankpassen. Bovendien hebben wij het Pincode beheer verbeterd, waardoor u nu nóg eenvoudiger online de pincodes van al uw tankpassen kunt beheren en wijzigen. Maakt u gebruik van een chauffeurscode? Dan kunt u voortaan ook heel eenvoudig online de gegevens van uw chauffeurs beheren.
Belangrijk om te weten
22 april 2016
Nieuw BP express station opent in Arnhem

Goed nieuws voor ondernemers uit Arnhem en omgeving. Sinds vrijdag 25 maart is ons gloednieuwe BP express station aan de Snelliusweg 30 in Arnhem, op bedrijventerrein Westervoortsedijk, operationeel. Op dit onbemande station kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht om snel en voordelig Euro 95 en diesel te tanken. Uiteraard kunt u eenvoudig betalen met uw BP tankpas.
20 april 2016
Geen Poolse btw meer voorschieten dankzij Net Invoicing service van BP

Goed nieuws voor ondernemers die regelmatig naar of door Polen rijden. Vanaf nu kunt u tegen zeer aantrekkelijke tarieven gebruik maken van onze Net Invoicing service voor Polen, waarbij u géén Poolse BTW hoeft voor te schieten! Alfa Transport Serice (ATS), onze partner in BTW refund, heeft per direct haar tarieven voor de Net Invoicing van Poolse BTW verlaagd. En hoe meer BTW u per jaar betaalt, hoe meer u profiteert.
02 maart 2016
Agri Plus Telemarketing

Wist u dat binnen onze Agri Plus concept het mogelijk is om gebruik te maken telemarketingdiensten? Dit betekent dat u niet zelf, maar een professioneel Agri telemarketingbureau contact met uw klanten opneemt. Zo kunt u bezig zijn waarin u écht goed bent, en zorgt het telemarketingbureau voor het maken van afspraken, beantwoorden van aanvullende vragen en onderhoud van relaties. Dat levert u gemak én meer omzet in de werkplaats.
26 februari 2016
Transport Compleet 15 t/m 17 maart

Een compleet overzicht van de complete transportbranche onder één dak? Op 15, 16 en 17 maart aanstaande kunt u het zelf ervaren tijdens de nieuwste editie van de zeer toepasselijk genaamde vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg. Drie dagen lang is de Hardenbergse Evenementenhal gevuld met ondernemers uit alle geledingen van de transport- en logistieke sector. Een uitgelezen kans om volop inspiratie op te doen én uw netwerk uit te breiden.
26 februari 2016
BP sponsor Paralympics TeamNL

BP heeft zich tot eind 2016 verbonden als Partner in Sport aan Paralympic TeamNL en haar atleten om hen te ondersteunen op weg naar de Paralympische Spelen in Rio. We hebben drie succesvolle Nederlandse Paralympische sporters als ambassadeur aan ons verbonden die het gezicht vormen van onze campagne.
26 februari 2016
0W20 en 5W20 op voorraad?

Door technologische ontwikkelingen worden motoren steeds kleiner maar ook steeds efficiënter en krachtiger. Van een moderne motor wordt verwacht dat deze zuinig is, minder uitstoot genereert en meer vermogen biedt. Daarom adviseren wij om een voorraad 0W20 en 5W20 aan te houden, zodat u altijd elke klant kunt bedienen.
26 februari 2016
Slump Oil versterkt binnen- en buitendienst

Wij zijn continue bezig met het professionaliseren van onze dienstverlening en ons productaanbod. Met als doel, het zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en beleveren van onze klanten. We zeggen niet voor niets: “Wij zijn altijd dichtbij, wij staan altijd voor u klaar.” Want met de uitbreiding van onze binnen- en buitendienst met vier nieuwe collega’s vergroten wij onze daadkracht. Wij stellen onze nieuwe collega's graag aan u voor.
26 februari 2016
TRAXX Diesel opgenomen in Maatregellijst CO2-Prestatieladder

TRAXX diesel is opgenomen in de Maatregellijst met C02-reductiemaatregelen, om zijn brandstof besparende eigenschappen en certificering als Lean & Green Tool.
26 februari 2016
Invoering Viapass

Op 1 april 2016 voert ons buurland België een nieuw tolsysteem in: Viapass. Het is een nieuw satelliet gestuurd tolsysteem voor kilometerheffing, waarbij vrachtauto's van meer dan 3,5 ton maximaal toegelaten massa door middel van een On Board Unit (OBU) per gereden kilometer moeten betalen.

02 februari 2016
Invoering Viapass Belgie

Op 1 april 2016 voert ons buurland België een nieuw tolsysteem in. Viapass. Het is een nieuw satellietgestuurd tolsysteem voor kilometerheffing, waarbij vrachtauto’s van meer dan 3,5 ton maximaal toegelaten massa door middel van een On Board Unit (OBU) per gereden kilometer moeten betalen. Dit geldt voor wegen in Vlaanderen,
Brussel en Wallonië.

05 januari 2016
Fantastische tassen! Sparen voor Ellehammer tassen.

Vanaf 6 januari 2016 start een nieuwe spaaractie. Bij BP kunt u dit keer sparen voor 5 prachtige tassen van het Deense merk Ellehammer.
16 november 2015
Versier de mijter van Sinterklaas en win!

Versier de mijter van Sinterklaas en win een compleet Clics bouwpakket bestaande uit 6 leuke Clics-constructies én een Clics verzamelbox met extra uitbreidingsonderdelen (totale winkelwaarde €43). Lever de versierde mijter uiterlijk donderdag 3 december in en maak kans!
07 oktober 2015
Spaar nu voor Clics!

17 september 2015
Duitse LKW-Maut ook voor vrachtauto's vanaf 7,5 ton

Per 1 oktober 2015 zijn alle vrachtauto's met een brutogewicht van 7,5 ton tot 12 ton ook verplicht om in Duitsland de LKW-Maut te voldoen. Nu is dit alleen nog verplicht voor auto's met een brutogewicht van 12 ton of meer.

10 september 2015
Welke motorolie op voorraad?

Welke motorolie in grootverpakking moet er op voorraad worden genomen? Deze vraag wordt regelmatig gesteld in het moderne garagebedrijf.
01 september 2015
België voert Viapass kilometerheffing in

Ondanks politiek gesteggel en aanzienlijke kritiek uit het buitenland zal België in 2016 een systeem voor kilometerheffing invoeren onder de naam Viapass. Vrachtauto's zullen door middel van een On-Board Unit per gereden kilometer moeten betalen voor het gebruik van wegen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Het huidige Eurovignet zal hierdoor in België verdwijnen.
02 juni 2015
SUNOCO wordt PETRONAS

Slump Oil B.V. is het aanspreekpunt betreffende Sunoco smeermiddelen in Noord-Nederland. Sunoco wordt reeds geruime tijd geproduceerd door Petronas Lubricants Belgium. Petronas Lubricants Belgium maakt deel uit van Petronas Lubricants International, een divisie van de Maleisische oliemaatschappij Petronas.
15 april 2015
FreeBees inwisselen voor heerlijke weekendjes weg en dagjes uit

Goed nieuws! Voortaan kunt u ook FreeBees inwisselen bij Weekendjeweg.nl én onze eigen FreeBeesShop.nl.

23 maart 2015
Castrol Elixion, Enduron en Tection worden Castrol VECTON

De transport- en landbouwmarkt staat niet stil. Vooruitgang is noodzakelijk om een oplossing te bieden aan de globalisatie van de sector, het economisch klimaat en bijgevolg schaalvergroting, besparingen, steeds lagere emissienormen en alternatieve brandstoffen.
26 februari 2015
In maart driedubbel voordeel met kassabon!

Wie het voorjaar graag met een schone auto wil beginnen, doet er goed aan om een bezoekje aan de supermarkt te brengen. Alle klanten van deelnemende supermarkten ontvangen in maart een kassabon met maar liefst drie keer voordeel bij onze tankstations!
05 februari 2015
Spaar mee voor extreem hoge korting op een comfortabel Provence hoofdkussen

Je kunt nu sparen voor extreem hoge korting op een Provence hoofdkussen. Bij elke 10 liter brandstof ontvangt u een zegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met 10 zegels plus een bijbetaling van slechts € 9.99 ontvangt u een hoofdkussen (t.w.v. € 39.95!!)  

05 februari 2015
Spaar voor handdoeken van Fairtrade katoen!

Ervaar hoe heerlijk zacht handdoeken van Fairtrade katoen zijn! Spaar nu bij BP t/m 5 mei 2015 voor deze eerlijke handdoeken.
19 januari 2015
Wijzigingen BP smeermiddelen

Wellicht weet u al dat Slump Oil - naast BP - óók Officieel Partner is van Castrol smeermiddelen. Castrol is wereldleider op het gebied van ontwikkeling en productie van kwaliteitsoliën en vetten voor automotive, transport, agri, industrie en scheepvaart.
05 januari 2015
Winnaars Kerstkleurplaatactie!

Wat zijn er veel prachtige BP Kerstkleurplaten ingeleverd op al onze tankstations! Bedankt voor alle inzendingen! We hebben inmiddels alle kleurplaten aandachtig bekeken en in totaal 15 winnaars geselecteerd. Zij winnen allemaal een Bol.com Cadeaukaart van €10!
11 december 2014
Doe mee met de BP Slump Oil Kerstkleurwedstrijd!

Doe mee met de Kerstkleurwedstrijd en lever de kleurplaat uiterlijk vrijdag 2 januari 2015 in bij jouw BP (Slump Oil) tankstation en maak kans op een Bol.com Cadeaukaart van €10,-! Bij inlevering van een kleurplaat ontvang je iets lekkers! Op 5 januari 2015 worden de winaars bekend gemaakt, dus pak snel je potloden, stiften of pennen!
08 december 2014
Spaar voor keramische messen met vlijmscherpe korting

Super fijngehakte peterselie. Een flinterdun plakje vlees. Mooie blokjes kipfilet. Of luciferdunne reepjes wortel. Met een vlijmscherp keramisch mes snijdt u elk ingrediënt met de grootste finesse klein tot in de fijnste vormen. En bij BP kunt u van 1 oktober 2014 t/m 6 januari 2015 sparen voor deze vlijmscherpe messenset. Met een korting oplopend tot wel 65%. OP=OP.
08 december 2014
Extra voordelig wassen bij Carwash Stiens

Je auto wassen in de winter is belangrijk. Wist je dat pekel en vuil erg slecht zijn voor je lak en carrosserie? Snel je auto wassen dus! En dat kan bij Carwash Stiens deze winter nu extra voordelig. Voor onze meest uitgebreide carwashprogramma's (3, 4 en 5) betaal je slechts €5.00. Deze winterwasactie duurt maar liefst t/m 31 januari 2015.
08 december 2014
Winterwasactie bij BP Slump Oil Sneek

Uw auto wassen in de winter is belangrijk. Wist u dat pekel en vuil erg slecht zijn voor je lak en carrosserie? Snel je auto wassen dus! En dat kan bij BP Slump Oil in Sneek deze winter heel voordelig. U ontvangt dan een Car wash programma naar keuze voor slechts € 5.00. Dit is inclusief gratis voorwassen. Goed voor uw portomonnee én het milieu! Deze actie duurt maar liefst tot eind januari!
06 november 2014
Lean and Green Star voor Slump Oil

Na het winnen van de Lean and Green Award in 2012 heeft Jan Haak namens Slump Oil op 4 november 2014 de Lean and Green Star in ontvangst mogen nemen. Slump Oil heeft deze erkenning gekregen voor het realiseren van meer dan 20% CO2 reductie in 5 jaar. Slump Oil is hiermee één van de toonaangevende bedrijven die de Lean and Green doelstelling heeft behaald.

06 oktober 2014
Spaar voor keramische messen met vlijmscherpe korting

Super fijngehakte peterselie. Een flinterdun plakje vlees. Mooie blokjes kipfilet. Of luciferdunne reepjes wortel. Met een vlijmscherp keramisch mes snijdt u elk ingrediënt met de grootste finesse klein tot in de fijnste vormen. En bij BP kunt u van 1 oktober 2014 t/m 6 januari 2015 sparen voor deze vlijmscherpe messenset. Met een korting oplopend tot wel 65%. OP=OP.
19 september 2014
Tolgeld in Frankrijk betalen? Alleen met de BP PLUS Tollbox!

Eerder dit jaar hebben wij onze klanten geïnformeerd over de invoering van één handig systeem voor het betalen van tolgeld in Frankrijk; de BP PLUS Tollbox. Deze on-board unit maakt in één klap alle andere betaalwijzen voor de Franse tol overbodig, inclusief de BP PLUS Tankpas. Hierdoor komt deze pas als betaalmiddel voor de péage in Frankrijk per 1 oktober aanstaande te vervallen.
19 september 2014
Moet u uw dieseltank vervangen?

Heeft u één of meerdere bovengrondse tanks voor de opslag van diesel? Dan weet u wellicht al dat uw dieseltank(s) vanaf 1 januari 2015 aan een aantal nieuwe milieu- en veiligheidsvoorschriften moet voldoen.
01 september 2014
SEPTEMBER: 50% carwash korting met supermarkt kassabon!

Wie zijn kassabon na ontvangst gedachteloos tot een prop verfrommelt en in de prullenbak gooit, zal het nog zijn ontgaan. Maar steeds meer supermarkten in Nederland geven kassabonnen met reclameboodschappen op de achterzijde. Ook Slump Oil en enkele lokale supermarktondernemers slaan de handen ineen, waarbij klanten van verschillende supermarkten tegen inlevering van de kassabon bij onze BP tankstations * een fikse carwash korting ontvangen.
25 augustus 2014
Wild Bean Cafe Kortingsactie bij BP Huizum!

Bij het BP-tankstation Huizum kunnen klanten terecht voor versgemalen koffie, warme panini's en vers bereide belegde broodjes. Het station aan de Drachtsterweg in Leeuwarden heeft de komende weken aantrekkelijke kortingsacties en is dus zeker een bezoekje waard!
05 augustus 2014
Vijf stappen voor een foutloze bulklevering

Als klant bent u medeverantwoordelijk voor een goed verloop van de levering van onze smeermiddelen in bulk.

Om u te helpen, zetten wij voor u op een rijtje welke acties u moet nemen om de veiligheid en de kwaliteit te garanderen.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

16 juli 2014
BP verkozen tot Beste Tankshop 2014

Bij BP doen we er alles aan om onze klanten iedere dag opnieuw te voorzien van de best mogelijke producten en dienstverlening. En dat wordt gewaardeerd. Uit het Nationaal Petrol Onderzoek 2014 blijkt namelijk dat Nederlandse automobilisten vinden dat BP de beste tankshops heeft. De winkels scoren over de gehele linie goed en krijgen een algemene waardering van 7,7. Goed voor de eerste plaats in de ranglijst!
23 juni 2014
Sparen voor muziekdownloads en trendy headphones

Het wordt een zomer vol muziek bij BP en FreeBees. Vanaf 2 juli t/m 30 september kunt u sparen voor muziek downloads en trendy headphones! 

02 juni 2014
Opnieuw uitbreiding tankstation netwerk Slump Oil

Binnenkort opent Slump Oil B.V. op het bedrijventerrein Houkesloot in Sneek aan de Einsteinstraat 15 een onbemande BP tankautomaat. U bent van harte welkom om hier diesel te tanken. Deze BP tankautomaat is truck-suitable en beschikt over een high-speed dieselpomp en een aparte AdBlue pomp.
23 mei 2014
Gebruikt u de juiste motorolie?

U bent er wel van doordrongen de juiste olie in motoren te gebruiken. Echter, wat is nu een juiste olie? Bij voorkeur een universeel product welke u vrijwaart van risico's en past bij het wagenpark welke in onderhoud is bij de moderne garages.
22 mei 2014
Snel weer op weg met TAI

BP PLUS biedt u de beste wegenhulp voor trucks in Europa.
20 mei 2014
Brandstofalarm- en inhoudsmeetsysteem

Brandstofdiefstal is een kostelijk zaak... Denk hierbij niet alleen aan de gestolen brandstof, ook de schade aan de tank of pomp en stilstand van voertuigen en/of machines kan een hoge kostenpost zijn.

05 mei 2014
In mei alle Car wash programma's voor EUR 5.00 in Sneek én Lemmer!

Bij BP Slump Oil Sneek en Lemmer kunt u deze maand zéér voordelig autowassen. U ontvangt een Car wash programma naar keuze voor slechts € 5.00. Dit is inclusief gratis voorwassen. Goed voor uw portemonnee én het milieu! De Car wash actie loopt tot en met zaterdag 31 mei aanstaande.
03 april 2014
Voldoet uw brandstoftank aan alle eisen?

Conform de eisen uit het Activiteitenbesluit dienen uw bovengrondse brandstoftank en de bijbehorende installatie per 1 januari 2015 KIWA-gekeurd te zijn. Alle tanks moeten per die datum voorzien van zijn van een tank- en installatiecertificaat.

03 april 2014
Uitbreiding tankstation netwerk Slump Oil B.V.

Vorige maand opende Slump Oil B.V. op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland, aan de Venus 3 in Heerenveen een onbemande BP tankautomaat. U bent van harte welkom om hier diesel te tanken. Deze BP tankautomaat is truck-suitable en beschikt over een high-speed dieselpomp en een aparte AdBlue pomp. U tankt er tegen een voordelige prijs, lekker vlot en heel eenvoudig. U kunt er betalen met de BP PLUS Tankpas of onze Slump Oil Tankpas, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
02 april 2014
BP Slump Oil Paaskleurwedstrijd

Doe mee aan de Paaskleurwedstrijd en lever de kleurplaat uiterlijk 22 april 2014 in bij één van jouw BP (Slump Oil) tankstations en maak kans op 1 van de 20 Intertoys Giftcards ter waarde van €10,-!
28 maart 2014
Castrol Edge versterkt met TITANIUM

Met meer dan 115 jaar ervaring werkt Castrol samen met de meest vooraanstaande autofabrikanten om de meest geavanceerde smeermiddelen ter wereld te ontwikkelen. De in 2011 gelanceerde Castrol EDGE generatiemet Fluid Strenght Technology™ was Castrol's vorige innovatie.
03 februari 2014
Franse Ecotaxe wederom uitgesteld

U heeft het wellicht al in de krant of op internet gelezen: de invoering van de inmiddels veelbesproken Écotaxe is opnieuw uitgesteld. Dit keer voor onbepaalde tijd. Tot de Franse regering een definitief besluit neemt over de nieuwe milieubelasting voor alle voertuigen zwaarder dan 3,5 ton, zijn alle registraties opgeschort.
28 januari 2014
Belang van juiste kwaliteit koelvloeistof

De laatste jaren is er een wildgroei ontstaan in kwaliteit, kleur en specificaties van koelvloeistoffen. Opvallend daarbij is dat er door de gebruiker in veel gevallen alleen op prijs wordt ingekocht zonder de juiste toepassing en kwaliteit in acht te nemen. Met name op het gebied van motorolie is de noodzaak van de juiste kwaliteit koelvloeistof inmiddels wel bekend, echter blijft dit inzicht vaak achter wanneer er koelvloeistof wordt ingekocht.
16 december 2013
Accijnsverhoging Diesel en LPG

Per 1 januari 2014 worden de accijnzen voor minerale oliën verhoogd. Tevens vindt er een naheffing plaats over de aanwezige voorraden.

12 december 2013
Franse Écotaxe opnieuw uitgesteld.

De Franse overheid heeft besloten om de invoering van de inmiddels veelbesproken Écotaxe opnieuw uit te stellen. De nieuwe milieubelasting voor alle voertuigen zwaarden dan 3,5 ton gaat dus niet in op 1 januari 2014, zoals eerder werd aangekondigd. Naar alle verwachting zal de officiële invoering van de Écotaxe met een half jaar worden uitgesteld tot 1 juli 2014.

05 december 2013
BP Slump Oil Tankstations steunen 3FM Serious Request!

Van woensdag 18 december tot en met dinsdag 24 december 2013 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. 3FM zet zich samen met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp.

02 december 2013
De prijswinnaars van de BP Sinterklaas kleurwedstrijd zijn bekend!!

​Er zijn vele mooie kleurplaten ingeleverd door alle kinderen. Deze kleurplaten hebben een mooie plek gekregen in onze tankstations. We hebben inmiddels alle kleurplaten aandachtig bekeken en van ieder tankstation er ééntje uitgekozen als winnaar. Deze tien winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht en hebben hun prijs op kunnen halen bij de tankstations.

20 november 2013
Parfum Tanken bij BP Slump Oil Tankstations

Spaar nu voor extreem hoge korting tot wel 65% op exclusieve parfums voor hem en haar!

 

 

18 november 2013
BP FleetMove, kosten besparen met Telematics

Onlangs heeft BP een nieuw product gelanceerd: BP FleetMove; een uitgebreide telematics-oplossing die de totale operationele kosten van een vrachtwagenpark vermindert.
14 november 2013
BP Slump Oil Sinterklaas kleurwedstrijd

Doe mee aan de Sinterklaas kleurwedstrijd en lever de kleurplaat vóór 2 december 2013 in bij jouw BP tankstation en maak kans op 1 van de 10 complete en unieke BP luchthavenpakketten ter waarde van € 85,-!

23 oktober 2013
Castrol Rocket wil magische 400 mijl grens doorbreken

Castrol en Triumph Motorcycles keren terug naar de zoutvlaktes van Bonneville (USA) om het Land Speed Record voor motorfietsen te verbeteren. De 1000 pk sterke Castrol Rocket is ontworpen om voor het eerst de magische grens van 400 mijl per uur (643,737 km/u) te doorbreken. Met die snelheid ben je in minder dan 9 minuten van Amsterdam in Rotterdam.
07 oktober 2013
Nu vliegensvlug sparen bij BP!

Na het succes van de BP tankstation spaaractie van vorig jaar, spaart u nu bij BP vanaf 2 oktober 2013 t/m 7 januari 2014 vliegensvlug voor een miniatuur vliegveld, vliegtuig of helikopter. De drie nieuwe BP miniaturen vormen samen een complete en unieke luchthaven, waarmee kinderen eindeloos kunnen spelen.
30 augustus 2013
Ecotaxe in Frankrijk gaat vanaf 1 oktober van kracht

Vanaf 1 oktober 2013 is in Frankrijk een nieuwe milieubelasting voor vrachtauto's van kracht; de zogenaamde Écotaxe. Deze belasting geldt voor alle voertuigen zwaarder dan 3,5 ton en zal worden geheven op ruim 15.000 kilometer van de nationale en departementale wegen in Frankrijk.
22 juli 2013
BP en Texaco accepteren elkaars kaart

Vanaf maandag 1 juli a.s. zal op alle BP stations in Nederland (m.u.v. de onbemande stations voor particulieren) de tankkaart van Texaco - de GO ‘The easy way' tankkaart - worden geaccepteerd. Omgekeerd zal de BP PLUS / ROUTEX kaart worden geaccepteerd op alle Texaco stations.
Deze wederzijdse kaart acceptatie heeft tevens betrekking op België en Luxemburg. Dit is goed nieuws voor de klanten van de twee bedrijven, aangezien hiermee een aantal ‘witte vlekken' binnen de Benelux worden ingevuld. Beide netwerken vullen elkaar uitstekend aan.
18 juli 2013
Download hier de Routex App!

Download hier de nieuwste versie van de ROUTEX App, en vergeet alle papieren routebeschrijvingen! ROUTEX App voor Android en iPhone biedt u:

11 juli 2013
Tassen tanken bij BP Slump Oil tankstations!

Vanaf 13 oktober tot en met 18 januari 2015 spaart u bij BP Slump Oil tankstations voor hoge korting op Quick tassen. Tijdens de actie ontvangt elke tankende klant een actie voucher. Bij inlevering van twee vouchers kunt u al een tas kopen met een korting oplopend tot 70%!

11 juli 2013
Tank BINGO! En win 250 extra FreeBees

Vanaf 10 juli t/m 1 oktober zijn uw getankte liters uw bingogetallen. Het werkt eenvoudig. Tankt u bijvoorbeeld 32,60 liter? Dan zijn uw bingogetallen 32 en 60. Deze worden dan afgestempeld*. Tankt u 32,55 liter, dan krijgt u alleen een stempel op getal 32. Het getal 55 komt namelijk niet voor op de kaart. Bepaal dus, vóórdat u tankt, welke getallen u nodig heeft om de kaart snel vol te krijgen.
20 juni 2013
Refund van BTW op dieselfacturen en tolfacturen

BP PLUS biedt een uitgebreid service aanbod voor de refund van BTW op dieselfacturen en tolfacturen zowel voor een Nederlands bedrijf als voor een bedrijf gevestigd elders in Europa. Deze service bespaart u tijd en verbetert de cashflow van uw bedrijf. BP biedt niet alleen de refund van BTW die met uw BP PLUS-tankpas is betaald, maar ook alle facturen van derden. 

03 juni 2013
Tank, was en spaar voor gratis ride-on opblaasbeest

Vanaf maandag 17 juni aanstaande start BP Slump Oil met een zomers spaarprogramma. Klanten kunnen sparen voor een gratis ride-on opblaasbeest. Vanaf 17 juni ontvangen klanten bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter of een Car wash programma naar keuze een spaarsticker. Bij twee keer tanken en één keer wassen ontvangt de klant al een gratis ride-on opblaasbeest naar keuze. De actie loopt van 17 juni tot en met 14 juli aanstaande.
07 maart 2013
Tot wel 100% éxtra FreeBees sparen!

Zó makkelijk is extra FreeBees sparen bij BP! Elke volgende tankbeurt binnen een kwartaal spaart u méér FreeBees. Bij uw tweede tankbeurt 10% extra FreeBees, bij uw derde 20% en uw vierde 30%. En dat loopt op tot maar liefst 100% extra FreeBees!

14 februari 2013
BP Vanellus vernieuwd!

In de groeiende markt van commerciële voertuigen, heeft u steeds het juiste productassortiment nodig dat aan de nieuwste technologieën en specificaties voldoet. Niet alleen het klimaat, maar ook de omgeving verandert; olieprijzen en transportkosten stijgen en de economie wordt steeds grilliger.
10 januari 2013
Spaar nu tot 100% sneller FreeBees!

Begin het nieuwe jaar goed. En spaar met FreeBees meteen door voor uw favoriete cadeaus. Dat gaat nu sneller dan ooit!

 

07 januari 2013
De BP tolboxen bieden een oplossing voor transport naar Spanje en Portugal

Heeft u vrachtwagens die rijden op Spanje en Portugal, hou dan rekening met het volgende. Vanaf 1 januari 2013 is het niet meer mogelijk om de Spaanse tolwegen te betalen met een tankpas, betaalpas of creditcard. U heeft een tolbox nodig om zorgenloos over de Spaanse wegen te rijden. Ook voor diverse Portugese hoofdwegen dient u met een tolbox de tol te voldoen. Voor beide landen bieden wij u een oplossing op maat.
07 januari 2013
De BP tolboxen bieden een oplossing voor transport naar Spanje en Portugal

Heeft u vrachtwagens die rijden op Spanje en Portugal, hou dan rekening met het volgende. Vanaf 1 januari 2013 is het niet meer mogelijk om de Spaanse tolwegen te betalen met een tankpas, betaalpas of creditcard. U heeft een tolbox nodig om zorgenloos over de Spaanse wegen te rijden. Ook voor diverse Portugese hoofdwegen dient u met een tolbox de tol te voldoen. Voor beide landen bieden wij u een oplossing op maat.
09 november 2012
Vernieuwde TRAXX Diesel

09 november 2012
Spaar voor BP Miniaturen!

09 november 2012
Met de BP Via-tolbox rijdt u zorgeloos door Spanje

Rijdt u met u vrachtwagen(s) regelmatig door Spanje, dan is het goed om te weten dat u per 1 januari 2013 de Spaanse tolwegen niet meer kan betalen met een tankpas (betaalpas of creditcard). U dient hiervoor een tolbox te hebben.
02 november 2012
Beveiligde parkeerplaats Emmen

Aan de A37 bij Emmen is onlangs een beveiligde parkeerplaats in gebruik genomen. Er is plaats voor 89 vrachtauto's. TLN hoopt dat er snel nog meer van dit soort voorzieningen komen.
02 november 2012
Freebees sparen bij BP

Profiteert u al voldoende van het vernieuwde FreeBees? Want daarmee kunt u snel en makkelijk héél veel extra FreeBees bij BP sparen. Tot wel 100% extra!
26 juli 2012
Welkom in Belgie! Gebruik uw BP PLUS Tankpas nu ook bij de Texaco snelwegstations in Belgie.

Rijdt u veel door of in België dan hebben we goed nieuws. Het Routex netwerk van tankstations waar u met uw internationale BP PLUS Tankpas de brandstof kan afrekenen is flink uitgebreid. U bent nu ook van harte welkom bij de 15 snelwegstations van Texaco op de Belgische hoofdwegen. U hoeft nog minder om te rijden, maar tankt gemakkelijk op de route met één simpel pasje: de BP PLUS Tankpas.
05 juli 2012
Vervoer van dieselolie en bestickering IBC's

Al enkele jaren geldt dat IBC's voor het vervoer van diesel vallen onder de regeling vervoer gevaarlijke stoffen. Het betekent dat bij elk transport een vervoersdocument aanwezig moet zijn. Wie zijn IBC op tijd laat keuren, kan relatief eenvoudig aan de regels voldoen met het document dat CUMELA Nederland heeft opgesteld.

 

02 mei 2012
Profiteer van de BESTE korting van Nederland met de TLN Voordeelpas!

Brandstof duur? Niet voor slimme ondernemers in de transport- en logistieke sector. Want als lid van TLN tanken zij met een korting van wel 9,9 eurocent per liter bij BP tankstations! U leest het goed: met de exclusieve TLN Voordeelpas profiteert u direct van de allerbeste brandstofkorting van Nederland. Dat is pas slim ondernemen! De TLN Voordeelpas is exclusief voor leden van TLN.
18 april 2012
Forse besparingen maken merkgebonden tankpas populair

Waar de universele tankpas voor gemak staat, is de merkgebonden variant vooral populair vanwege de forse kostenbesparingen. Maar er zijn meer redenen die een overstap naar de merkgebonden tankpas tot een verantwoorde keuze maken.
19 januari 2012
Wat bepaalt de brandstofprijzen?

De dieselprijzen aan de pomp naderen opnieuw recordniveaus, terwijl de olieprijs nog onder de recordprijs van zo'n 150 dollar per vat noteert. Hoe kan dat? Deze vraag leeft onder veel consumenten.
21 november 2011
BP Tol en Tunnelservices

27 oktober 2011
Spaar voor koksmessen bij BP!

Van 19 oktober tot en met 31 januari 2012 spaart u bij BP voor kortingen op professionele koksmessen van het kwaliteitsmerk Schulte-Ufer. Warm aanbevolen door Joop Braakhekke, 's lands smakelijke restaurateur en eigenaar van toprestaurant Le Garage.
24 oktober 2011
Twaalf klanten slaan hun slag bij BP Moll

Om de opening van het nieuwe tankstation te vieren, werd op zaterdag 8 oktober een speciale actie gehouden. Iedere tankende klant mocht eenmaal deelnemen aan het spel 'Sla je slag'.
01 september 2011
FreeBees Turbo sparen bij BP

03 augustus 2011
BP PLUS netwerk groeit

Wist u dat u met de BP PLUS Tankpas welkom bent bij meer dan 375 BP stations in Nederland en 18.000 tankstations in 35 Europese landen? Handig als u voor zaken in het buitenland bent en onderweg wilt tanken. En het netwerk aan stations blijft groeien. Rijdt u een zakelijke auto, dan profiteert u optimaal van de nieuwe BP stations in Varsseveld, Zeist, Nistelrode en aan de A67 in Venlo. Meldt u nu aan voor de BP PLUS Tankpas
03 augustus 2011
BP Ultimate reinigt en beschermt elke motor!

Het onafhankelijke testinstituut TÜV bevestigt: BP Ultimate reinigt en beschermt elke motor, waardoor het hart van uw auto langer mee gaat.
25 juli 2011
Bij de Weg opent op 1 augustus het vernieuwde BP tankstation aan de Twibaksdyk in Bolsward, wat voorheen in handen was van Esso.

Bij de Weg opent op 1 augustus het vernieuwde BP tankstation aan de Twibaksdyk in Bolsward, wat voorheen in handen was van Esso. Het Esso tankstation aan de Twibaksdyk 6 in Bolsward wordt door exploitant Menno Bij de Weg in samenwerking met Slump Oil B.V. omgebouwd tot een kwaliteitsgerichte pomp van BP. Slump Oil zal de belevering van brandstoffen voor dit tankstation voortaan verzorgen.
07 juli 2011
Castrol Elixion bewijst zich opnieuw in de praktijk.

Castrol Elixion motorolie zorgt voor een flinke besparing op de brandstofkosten. Dit is opnieuw de uitkomst van een wetenschappelijk onderbouwde fieldtrail. Het Belgische transportbedrijf Frans Hendrickx & Zonen bespaart 4,2 procent op het dieselverbruik dankzij Elixion Low SAPS.
07 juli 2011
Castrol Elixion bewijst zich opnieuw in de praktijk.

Castrol Elixion motorolie zorgt voor een flinke besparing op de brandstofkosten. Dit is opnieuw de uitkomst van een wetenschappelijk onderbouwde fieldtrail. Het Belgische transportbedrijf Frans Hendrickx & Zonen bespaart 4,2 procent op het dieselverbruik dankzij Elixion Low SAPS.
04 april 2011
BP PLUS. Haal eruit wat erin zit!

BP PLUS: 6 oplossingen voor meer controle en lagere brandstofkosten.
30 december 2010
Duurzame logistiek

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Vanuit de maatschappij wordt steeds meer belang gehecht aan duurzaam en verantwoord ondernemen
13 augustus 2010
Duits goederenvervoer groeit weer in 2010

Het vervoersvolume in het Duitse wegvoer zal in 2010 met zo'n 6% stijgen. Dat verwacht het Duitse ministerie van Verkeer. De vervoersprestatie - tonnage maal kilometers - zal zelfs met 10% stijgen. Voor 2011 voorspelt het ministerie een groei met respectievelijk 2 en 5%. Het spoorvervoer zal qua vervoersvolume en -prestatie nog harder groeien, namelijk met meer dan 11%. Voor 2011 ligt de prognose bij 3% voor het volume en 4% bij de prestatie. De grootste groeier zal waarschijnlijk de luchtvracht zijn, met 19% in 2010 en 7% in 2011. Volgens minister Peter Ramsauer (CSU) van Verkeer betekenen de cijfers dat de investeringen in de verkeersinfrastructuur op een hoog peil moet worden gehouden.
06 augustus 2010
Nieuwe regelgeving tankinstallatie

Sinds oktober 2007 is de nieuwe regelgeving voor tankinstallaties van kracht. Ondanks berichten van versoepeling in een aantal agrarische bladen, heeft VROM recent nogmaals bevestigd dat deze regelgeving wel degelijk van kracht blijft. Daarom zullen vele gemeenten in de 2e helft van dit jaar de regelgeving op locatie gaan controleren...
30 juli 2010
Exploitatie BP in Drachten en Joure

Slump Oil exploiteert vanaf 1 augustus de BP tankstations Zuiderhogeweg in Drachten en BP Jouster Poort in Joure. Het vertrouwde personeel blijft en daarmee is deze service gewaarborgd!
06 juli 2010
TLN bulletins 17 juni 2010

De TLN bulletins zijn een wekelijkse uitgave van Transport en Logistiek Nederland en bevat nieuws voor managers van grote transportbedrijven en logistieke dienstverleners.

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx